Raste uzbuđenje pred novu sezonu serije Adim Farah / Zovem se Farah

Prva sezona TV serije Adim Farah / Zovem se Farah emitovana na Fox TV-u bila je uspešna.

Raste uzbuđenje pred novu sezonu serije Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: IMDB

Važni plusevi serije su bili to što je mobilisala veliku publiku u inostranstvu, imala efektan debi na društvenim mrežama i imala dobru gledanost.

Serija pod nazivom Adim Farah / Zovem se Farah pojavila se pred publikom svojom prvom epizodom 1. marta 2023. godine, a do sada je emitovano ukupno 14 epizoda. Čak i ako se visoke stope rejtinga planirane u prvoj sezoni nisu ostvarile, treba reći da je serija izazvala veliki talas uzbuđenja.

Pripreme za drugu sezonu TV serije Adim Farah stigle su u završnu fazu.

Novi scenario je spreman i pripremni radovi za snimanje su u toku. Reditelj serije Recai Karagoz takođe je pojačao uzbuđenje publike objavom koja pokazuje da su u pripremi.

Adim Farah loading

Recai Karagoz, koji je objasnio da će se nova sezona vrlo brzo susresti sa publikom porukom „Adim Farah loading“, takođe je pokazao scenario.

Očekuje se da će scenario druge sezone serije Adim Farah biti pun iznenađenja. Koliko je pedantno i pažljivo ekipa radila, govori i činjenica da nije previše detalja palo u štampu i da se očekuje veliko iznenađenje za publiku.

Dvojac Engin Akyurek i Demet Ozdemir pokazao je veoma uspešne nastupe u prvoj sezoni. Očekuje se da će priča postati jača u drugoj sezoni, a to će značiti da će glavni par više doći do izražaja. Pripreme za seriju Adim Farah su završene, počinje snimanje i očekuje se druga sezona sa velikim promenama i velikim iznenađenjima.

Konkretan datum nastavka serije će biti poznat u narednom periodu.

NOVO - Elcin Sangu je uzbuđena zbog nove sezone serije Cop Adam / Čiča Gliša

By: TV Exposed