Dobro raspoloženje na setu serije Yali Capkini

U novoj sezoni, serija Yali Capkini koja se emituje na Star TV-u ostavlja trag na ekranima. Razlog uspeha serije leži i u velikoj harmoniji koja vlada medju glumcima.

Dobro raspoloženje na setu serije Yali Capkini

Foto Credits: IMDB

U glavnim ulogama su Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir i dva mlada imena koja dolaze u prvi plan svojom harmonijom na ekranu i uspešnom glumom, a set serije Yali Capkini je takođe izuzetno zabavan. Duo, koji u seriji igra likove Seyran i Ferit, često deli detalje sa snimanja na društvenim mrežama serije i ličnim nalozima.

Poslednje deljenje Afre Saracoglu sa seta očaralo je publiku serije Yali Capkini. Glumica koja je pozirala sa Serif Sezer, koja je igrala njenu tetku u seriji, i Beril Pozam, koja je dala život njenoj starijoj sestri, izbacila je poruku „Dobro jutro“. Afra Saracoglu, koja takođe snima smešne video snimke između setova, svojim obožavaocima pruža zabavne trenutke sa video snimcima koje snima koristeći Instagram filter.

Saracoglu, koja je na dnevnom redu medija i društvenih mreža ne samo zbog serije Yali Capkini, takođe se često pojavljuje u tabloidnoj štampi sa njenom ljubavnom vezom u privatnom životu sa kolegom Mertom Yaziciogluom.

Serija Yali Capkini, u kojoj glumica privlači pažnju svojim uspešnim nastupom, često se pominje svojom pričom i uspešnom glumom i gledanošću koja svake nedelje dostiže dvocifrene vrednosti.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

NOVO - Najbolji turski glumci 2022. godine po izboru TV Exposed

By: TV Exposed