Serija Yalniz Kurt dobija drugu sezonu

Jedna od turskih televizijskih serija koja je imala svoj debi u sezoni koja je iza nas je i Yalniz Kurt. Stigle su nove vesti oko nastavka ove serije.

Serija Yalniz Kurt dobija drugu sezonu

Foto Credits: IMDB

Yalniz Kurt je serija za koju je zadužen Osman Sinav, producent koje je važno i zapaženo ime u svetu turskih TV serija. Ovaj projekat je izazvao različite utiske i komentare. To nije ništa novo, ali drastične razlike u utiscima se zaista ističu.

Postoji grupa ljudi kojima je serija loša, a posebno se ističe to što neki smatraju da radnja serija vredja Kurde. Pričalo se čak da je serija otkazana, odnosno da neće biti druge sezone ovog projekta. Te informacija se brzo demantovane. Demantovao ih je lično producent Osman Sinav. On je potvrdio da će snimanje kadrova da nastavku serije Yalniz Kurt započeti krajem narednog meseca, tačnije 30. jula.

Poznato je i to da će glumački kadar pretrpeti odredjene promene. Damla Colbay i Polat Engin neće biti u drugoj sezoni ovog projekta. Takodje, očekuje se i nekoliko novih imena u seriji. O svemu tome biće reči u narednom periodu.

Kako se vama dopala prva sezona ove turske televizijske serije? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Stiže druga sezona turske serije Halka | Prsten

By: TV Exposed