Serija Sen Cal Kapimi stigla i do CNN-a!

Zanimljiv proces se prati širom sveta, sa sve većom reputacijom serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata! Serija Fox TV-a, čije je emitovanje u Turskoj već završeno, prešla je granice zemlje i emituje se u 85 zemalja!

Serija Sen Cal Kapimi stigla i do CNN-a!

Foto Credits: IMDB

Serija Sen Cal Kapimi, koja nastavlja da bude događaj u svakoj zemlji u kojoj krene da se emituje, privlači veliku pažnju, posebno u zemljama Latinske Amerike!

Serija i glavni glumci, koji su stekli ogromnu bazu obožavalaca nakon emitovanja u Španiji i Italiji, ne silaze sa svetske agende na društvenim mrežama. Svakog dana nastavljaju da se dešavaju zanimljivi događaji iz drugih zemlalja u svetu o romantičnoj humorističnoj seriji pod nazivom Sen Cal Kapimi, u kojoj glavne uloge igraju Kerem Bursin i Hande Ercel!

Još jedna zanimljiva vest bilo je objavljivanje knjige o ljubavi protagonista Ede i Serkana u Italiji, zatim njeno objavljivanje kao DVD i e-knjige, a kasnije i da je student u Brazilu dao posebno mesto seriji Sen Cal Kapimi u svojoj tezi na fakultetu o interesovanju za turske TV serije.

Kada je Kerem Bursin dočekan kao holivudske zvezde tokom putovanja u Španiju, glumac je još dva puta pozvan u tu zemlju. Na događajima na kojima je prisustvovao, sreo se sa nekim od glumaca popularne serije La Casa De Papel, kao i sa Antoniom Banderasom. Glumac, koji je na dnevnom redu u zemlji i ima sastanke sa vodećim predstavnicima industrije, najavio je da će preuzeti ulogu u nekim projektima.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

Hande Ercel je, pak, pre nekog vremena otišla u Italiju i imala je i odmor i niz sastanaka u toj evropskoj zemlji. Takođe je najavljeno da će se pregovori sa nekim brendovima u budućnosti pretvoriti u projekte.

Najnovije vesti o seriji Sen Cal Kapimi stigle su iz Brazila. Na CNN Brazilu, jednom od informativnih kanala u zemlji, serija Pokujca na moja vrata postao je tema dnevnog reda! Serija je pominjana u brazilskoj emisiji CNN-a, jednog od najvažnijih informativnih kanala na svetu. Uspeh ove turske serije prikazan je u programu En Alta, koji je emitovan na kanalu.

Serija je počela da se emituje na HBO Max u Latinskoj Americi pre nekog vremena. Govoreći o temi, objašnjeno je koliko je veliko interesovanje za seriju, a u emisiji je bilo reči i o priči u samoj seriji.

Dileme više nema, serija zaista osvaja ceo svet i beleži sjajne rezultate!

NOVO - Loš start turske serije Ah Nerede / Ah gde

By: TV Exposed