U sredu počinje nova sezona serije Kurulus Osman!

Objavljen je prvi trejler pete sezone rekordne serije ATV TV-a Kurulus Osman, koja počinje u sredu uveče, 4. oktobra.

U sredu počinje nova sezona serije Kurulus Osman!

Foto Credits: DiziCentral

Serija Kurulus Osman počinje nove sezonu sa potpuno novom pričom i jakom glumačkom postavom, koju publika željno iščekuje. Podrška je stigla iz preko stotinu zemalja!

Dok je trejler emitovan na 13 jezika, za kratko vreme su ga pogledali milioni ljudi. Kao odgovor na to što serija privlači toliku međunarodnu pažnju, čini se važnom strategijom za produkcijski tim da objavi trejler na 13 različitih jezika.

Ovaj blistavi promotivni napor pokazuje koliki značaj producent Bozdag Film i emiter ATV pridaju seriji, koja je privukla veliku pažnju u inostranstvu.

Serija Kurulus Osman, koja je postigla veliki uspeh u prve 4 sezone, ponovo će fascinirati publiku svojim potpuno novim likovima i potpuno novom pričom u petoj sezoni.

Nova priča

Proizvodnja i dizajn projekta pripada kao i u svim sezonama do sada Mehmetu Bozdagu. O promociji nove sezone serije Kurulus Osman, koju je režirao Ahmet Yilmaz, a u kojoj igra Burak Ozcivit kao Osman Bej, mnogo se pričalo na društvenim mrežama.

Trejler, koji je objavljen na ukupno 13 jezika, uključujući turski, engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, portugalski, korejski, arapski, perzijski, urdu, ruski, japanski i grčki, privukao je veliku pažnju publike i postao veoma gledan.

Evo i pomenutog trejlera.

NOVO - Sila Turkoglu o razlozima zašto je prihvatila ulogu u seriji Kizlilcik Serbeti

By: TV Exposed