Odlazak iz serije Sen Cal Kapimi

Turska serija Sen Cal Kapimi nakon promena u glumačkom kadru pretrpela je još jednu. Od pojedinih glumaca smo se oprostili, a drugi tek pristužu i unose dodatne zaplete u radnju. Tako da smo upoznali kuvara Alexandera, a priprema se teren i za princa iz Dubaija koji će pokušati da se umeša u odnos Ede i ...

Odlazak iz serije Sen Cal Kapimi

Turska serija Sen Cal Kapimi nakon promena u glumačkom kadru pretrpela je još jednu.

Od pojedinih glumaca smo se oprostili, a drugi tek pristužu i unose dodatne zaplete u radnju. Tako da smo upoznali kuvara Alexandera, a priprema se teren i za princa iz Dubaija koji će pokušati da se umeša u odnos Ede i Serkana. Serija je pretrpela još jednu promenu. Scenaristkinja Ayse Uner Kutlu zvanično je napustila projekat. Ona je to potvrdila na svojim društvenim mrežama i poželela ekipi koja je ostala da radi na seriji sreću u nastavku. Za sada nije bilo govora o njenoj zameni. Ayse je pisala scenario za 23 epizode ove serije. U timu scenarista ima još imena dosta imena pa verovatno niko neće biti angažovan da zameni Ayse Kutlu. Erdem Acikgoz, Dilek Iyigun i Yesim Citak su učestvovali u pisanju scenarija za 21 epizodu serije. U dve epizode, tačnije u izradi scenarija za dve epizode su učestvovali Fikret Kekler, Kerim Ceylan, Elif Ozsut i Aysen Gunsu Teker.

Za sada nije bilo nagoveštaja o finalu serije Sen Cal Kapimi. Podsećamo, ugovor između produkcije i kanala Fox TV potpisan je do epizode 26, uz opciju produžetka.

NOVO - Novi glumac u seriji Sadakatsiz

By: TV Exposed