Ebru Sahin veruje u uspeh njene nove serije Lavanta Konagi

Serija Lavanta Konagi, za koju se očekuje da će se u bliskoj budućnosti susresti sa publikom na ekranu Star TV-a, poznata je po svom prethodnom nazivu Ab-i Hayat.

Ebru Sahin veruje u uspeh njene nove serije Lavanta Konagi

Foto Credits: DiziCentral

U glavnim ulogama u seriji Lavanta Konagi su Ebru Sahin i Birkan Sokullu. Partnerstvo, harmonija i energija dvoje mladih glumaca u novoj seriji već su bili stvar radoznalosti. Ebru Sahin je podelila prve informacije o seriji. Glumica je odgovarala na pitanja novinara i objašnjavajući da je došla sa seta, Ebru je rekla:

Dolazim sa seta, malo sam se družila usred tog intenziteta.”. Ebru Sahin je, objašnjavajući da je završeno snimanje filma za Netflix, projekta pod nazivom Gentleman, u kojem igra glavnu ulogu sa Cagatayom Ulusoyem, izjavila da je potpuno koncentrisana na svoju novu seriju. Glumica je dodala: „Snimanje serije, u kojoj sam partnerka sa gospodinom Birkanom, se nastavlja.”. Podvlačeći da je još sve novo, glumica je o setu svoje nove serije govorila: „Tek smo počeli, sve je sveže. Oformljen je dobar tim. Svi se osećaju kao da rade godinama zajedno. Veoma je lepo i zabavno. Mislim da će se to nastaviti. Veoma je teško započeti posao u isto vreme. Ali mislim da će izaći nešto slatko."

Ebru Sahin, koja takođe objašnjava da ima veoma dobru komunikaciju sa svojim partnerom u filmu, Cagatayom Ulusoyem, smatra da je uradila veoma dobar posao. Glumica je o filmu izjavila: „Bilo je veoma prijatno, veoma udobno. Imali smo zaista dobru komunikaciju, bilo je to sa celim timom. Verujem da je urađen veoma dobar posao.”. Napominjući da je film Centilmen / Džentlmen lep i zvučni posao, Sahin smatra da je uradila dobar posao.

NOVO - Serija Tuzak - gluma i glumci sjajni, rejting očajan!

By: TV Exposed