Odložena serija Siyaha Bulasan Kadinlar

Digitalna platforma Disney Plus se priprema za početak rada u Turskoj ovog leta. Ipak, među njihovim serijama koje su najavljene za ovu godinu nema novog projekta kompanije Medyapim Siyaha Bulasan Kadinlar.

Odložena serija Siyaha Bulasan Kadinlar

Foto Credits: Internet Haber

Disney Plus sa radom u Turskoj počinje 14. juna. Nekoliko ambicioznih projekata je već potvrđeno. Među njima tu su serija o Ataturku, serija Kacis / Bekstvo sa Irem Helvacioglu i Enginom Akyurekom koja je već snimljena i koja otvara sezonu, serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene sa Demet Ozdemir u glavnoj ulozi, serija El Turco sa Canom Yamanom. Uz ove projekte tu je i serija Nomen u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Halit Ergenc kao i nastavak franšize Recep Ivedik i drugi.

Ova platforma je planirala da ove godine emituje i seriju Siyaha Bulasan Kadinlar, zasnovnu na istoimenoj knjizi Busre Cebe. Ipak, menadžment ove digitalne platforme je odlučio da seriju odloži do 2023. Kao razlog za to navodi se želja ljudi sa Disney Plusa da u početku emituju „svetliji“ i zabavniji sadržaj.

Radnja turske serije Siyaha Bulasan Kadinlar će se sastojati od sedam epizoda. U svakoj od njih gledaćemo „tešku“ priču drugačijeg ženskog lika. Do sada je potvrđeno da su ponude za uloge u ovoj seriji dobile Tuba Buyukustun, Elcin Sangu, Ebru Sahin i Biran Damla Yilmaz.

Poznato je i to da je Beren Saat odbila da radi u ovoj novoj seriji, iz razloga jer već ima novi projekat koji će biti emitovana na Netflix digitalnoj platformi.

NOVO - Berguzar Korel otkrila formulu za zdravu i glatku kožu!

By: Milt-TV Exposed