Berguzar Korel otkrila formulu za zdravu i glatku kožu!

Berguzar Korel, koja je u novembru po treći put postala majka, bila je neko vreme u Londonu sa suprugom Halitom Ergencem i njihovom decom.

Berguzar Korel otkrila formulu za zdravu i glatku kožu!

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @berguzarkorel

Popularni turski par se nedavno vratio u Istanbul. Berguzar Korel, koja je neko vreme bila daleko od ekrana, sada se prepustila brizi o svojoj deci. Ova sjajna glumica, koja je majka troje dece po imenu Ali, Han i Leyla, poprilično je aktivna na društvenim mrežama i u komunikaciji sa svojim fanovima.

Glumica je svojim obožavaocima dala nekoliko saveta o lepoti u svom poslednjem postu na Instagramu. Navodeći da su joj stalno postavljana pitanja poput „Šta si uradila svojoj koži“, poznata glumica je sa svojim pratiocima podelila formulu koju je primenila za svoju zdravu i glatku kožu.

Berguzar Korel je da kožu tretira samo sapunom i vodom, a zatim nanosi hidratantnu kremu i dodala da nije imala vremena za detaljne tretmane.

S druge strane, frizura u njenoj novoj objavi podsetila je na TV seriju Binbir Gece, u kojoj je glumila sa suprugom Halitom Ergencem pre mnogo godina. Njen zvaničan Instagram nalog možete posetiti klikom - OVDE.

Fanovi i dalje veoma cene i poštuju ovu tursku glumicu i rado prate sve njene objave na društvenim mrežama.

NOVO - Ekin Mert Daymaz bira između dve nove serije

By: Milt-TV Exposed