Odlučujuće epizode za seriju Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Serija Kanala D pod nazivom Veda Mektubu / Oproštajno pismo emituje se ponedeljkom uveče i ne silazi sa dnevnog reda svojim uspešnim glumačkim nastupima, kao i pričom.

Odlučujuće epizode za seriju Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Foto Credits: Haberturk

U seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo su zajedno ambiciozna imena kao što su Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar ​​i Bennu Yildirimlar.

Mlade zvezde Rabia Soyturk i Emre Kivilcim održavaju impresivno partnerstvo i mladi par ima veliki uticaj na značaj serije i veliku publiku. Činjenica da su likovi Asli i Mehmeta jedan od najpopularnijih parova u TV serijama pokazuje da priča u seriji Veda Mektubu zapravo funkcioniše.

Međutim, kao i svi televizijski kanali, gledanost Kanala D je je veoma važno, odlučujuća. Ocene barem oko proseka su neophodne za nastavak serije. Ipak, iako su postignute stope blizu prosečnih, projekat Veda Mektubu nije mogao dostići željene visoke stope.

Značaj naredne epizode

Kao rezultat intenzivnih napora tima ove turske serije, dozvoljeno je da projekat ostane na ekranu neko vreme, a emiter Kanal D pristaje da pokaže strpljenje do 20 epizoda.

Naravno, ako se promeni gledanost i postigne dobra gledanost, Kanal D može da seriju prenese u drugu sezonu. Međutim, ostvariti ovo nije lak cilj u letnjem periodu kada se smanjuje interesovanje publike.

S obzirom da će 15. epizoda biti emitovana u ponedeljak uveče, treba napomenuti da je Kanal D dao dosta prilika seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo i planirano je emitovanje još 6 epizoda.

Šta će biti do kraja, ostaje da vidimo…

NOVO - Deniz Baysal pohvalila Murata Yildirima

By: TV Exposed