Teksilat i Yargi nastavljaju borbu za najbolji rejting!

Sinoć su emitovane tri nove epizode turskih TV serija. Najgledanija je bila serija Teskilat, ali borba između te serije i projekta Yargi ne prestaje.

Teksilat i Yargi nastavljaju borbu za najbolji rejting!

Foto Credits: RiriNano

Serije Yargi i Teskilat su zaista sjajne i tu dileme nema. Zbog toga je zanimljivo gledati njihovo takmičenje u rejtingu nedeljom uveče. Dolaskom Murata Yildirima u glumačku ekipu serije Teskilat, interesovanje za ovaj projekat je na dodatno višem nivou. U prilog tome govori i rejting epizode 5 sezone 3 koja je emitovana juče. Serija je bila najgledanija u total kategoriji rejtinga sa brojkom od 7.04 (+0.94 u odnosu na prethodnu). U AB kategoriji kao i u ABC1 kategoriji primat je uzela serija Yargi. Broj u AB kategoriji rejtinga nove epizode serije Teskilat je iznosio 6.71 (-0.29) a u ABC1 7.45 (+0.66).

Da se neće predati tako lako u borbi za prvo mesto u gledanosti nedeljom uveče govore i nove brojke rejtinga serije Yargi / Presuda. Total rejting epizode 7 druge sezone od 6.76 je uvećan za 0.39 u odnosu na prošlu i serija „diše za vrat“ projektu Teskilat i u toj kategoriji. U AB i ABC1 kategorijama, Yargi je odneo pobedu u odnosu na seriju Organizacija. Brojka u AB kategoriji je iznosila 7.88 (-0.40) a u ABC1 9.36 (+0.48).

Ovo su zaista sjajne brojke za obe serije, koje nemaju ni najmanji razlog da brinu za budućnost, a svakako je interesantno pratiti koja od njih dve će biti uspešnija.

Nedeljom se emituje i serija Tozluyaka koja je počela letos, ali sve teže drži korak za serijama Yargi i Teskilat. Epizoda 18 je ostvarila total rejting od 3.51 (0.59 manje nego prošla), AB od 2.33 (-0.13) i ABC1 2.80 (-0.77).

NOVO - Uskoro počinje nova turska serija Sipahi

By: TV Exposed