Kerem Bursin nije demantovao vest o pomirenju sa Hande Ercel!

Kerem Bursin je najnovijom izjavom podgrejao maštu fanova, ali i turskih medija. Evo i o čemu se radi.

Kerem Bursin nije demantovao vest o pomirenju sa Hande Ercel!

Foto Credits: IMDB

O vezi Kerema Bursina i Hande Ercel se već dosta toga zna. Par je vezu otpočeo na setu serije Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata. Vezu su potom prekinuli ali je Kerem uvek izjavljivao da je ostao u prijateljskim odnosima sa Hande. Prethodnih dana njihova veza i njihov odnos su ponovo na dnevnom redu magazina i društvenih mreža, odnosno vest o navodnom pomirenju.

Sve je počelo kada su Hande Ercel i Kerem Bursin vidjeni zajedno u javnosti. Novinari su odmah počeli sa natpisima odnosno nagadjanjima o navodnom pomirenju.

Bursin koji je pre dva dana prisustvovao prikazivanju filma Elfatun u kom tumači glavnu ulogu, a film je prikazan na Bosforskom Filmskom Festivalu je obavio kratak razgovor sa novinarima. Pripadnike medija je zanimalo da li je izmedju njega i Ercel došlo do pomirenja. Glumac nije želeo da odgovori na to pitanje i poručio da nije ni vreme ni mesto za tu temu. Kerem je dodao da će o tome govoriti kasnije. S obzirom da Bursin nije demantovao tvrdnje o pomirenju sa Ercel, to je ugrejalo srce njihovih fanova, dok zaposleni u tabloidima zadovoljno trljaju ruke. Nema sumnje da će od ove teme napraviti mnogo tekstova i upečatljivih naslova.

Da li je do pomirenja izmedju Kerema i Hande zaista došlo, saznaćemo kada se neko od njih dvoje oglasi. Do tada su sve nagadjanja, a nada fanova zvezda popularne turske serije Sen Cal Kapimi i dalje postoji...

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene – druga sezona sve izvesnija?

By: TV Exposed