Burcu Biricik umesto Demet Ozdemir

Turski glumci pogotovo oni uspešniji i popularniji dobijaju veliki broj ponuda marketinške prirode. Još jedan u nizu takvih ugovora potpisala je sjajna glumica Burcu Biricik.

Burcu Biricik umesto Demet Ozdemir

Foto Credits: Haberler

Prema pisanju turskog medija Hurriyet, odnosno njihovog dobro obaveštenog novinara Mehmeta Ustundaga, Burcu Biricik je potpisala novi reklamni ugovor. Glumica je postala zaštitno lice jedne banke. Marketinški tim banke je dugo vodio pregovore sa Demet Ozdemir ali oni nisu bili uspešni. Ozdemir je zahtevala nadoknadu od 6.5 miliona turskih lira, što je banci bilo mnogo, pa do dogovora nije došla.

Nakon toga su se okrenuli Burcu Biricik sa kojom su postigli dogovor. Biricik će dobiti 4.5 miliona TL (turskih lira) po slovu ovog ugovora što je zaista dobar iznos. Kako se navodi u tekstu, do sada su zaštitna lica te banke bile Asli Enver, Serenay Sarikaya i Ezgi Mola.

Kada je u pitanju njena glumačka karijera, Burcu Biricik ima tačno 20 projekata na kojima je radila. Njeni fanovi sa velikim nestrpljenjem očekuju nastavak TV serije Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala, u kojoj glumica tumači glavnu ulogu, lik Nalan Yilmaz.  Pre toga bila je sjajna u Netflixovoj seriji Fatma, u kojoj je glumila glavni lik Fatme Yilmaz. Kada je reč o TV serijama glumila je u projektima Kirmizi Oda, Kuzgun, 8. Gun, Hayat Sarkisi i drugim.

NOVO - Burcu Ozberk snima film i bira novu TV seriju

By: TV Exposed