Ceyda Ates spremna za povratak u turske serije!

Lepe vesti za sve fanove turske glumice Ceyde Ates. Glumica je spremna da se vrati poslu, odnosno da se ponovo nadje u nekoj seriji.

Ceyda Ates spremna za povratak u turske serije!

Foto Credits: Internet Haber

Ceyda Ates se vratila u Istanbul početkom ove nedelje. Glumica boravi u Turskoj zbog pregovora za uloge koje su joj ponuđene. U pitanju su dve uloge u dva različita projekta, a ostaje da se vidi ishod ovih razgovora. Ceyda živi u Sjedinjenim Američkim Državama sa svojim suprugom a nedavno se i porodila.

Ates je na svet donela kćerku, Taliu. Kako je i sama priznala, želi da nastavi da se bavi glumom i neće napuštati glumačku profesiju. Ukoliko ishod pregovora bude pozitivan, povratak možda bude i pre nego što je bilo ko očekivao.

Kada je u pitanju Ceyda Ates, ova mlada glumica se do sada pojavila u 35 projekata. Poslednja serija na kojoj je radila je Cocuk. U tom projektu je u 2020. godini tumačila lik po imenu Sule Karasu. Pre toga je bila zapažena u seriji O Hayat Benim u kojoj je glumila Cemre. Pored ovih projekata glumila je u serijama Yilnlarin Ocu, Ciragan Baskini, Firuze, Adini Feriha Koydum, Yer Gok Ask i drugim.

Po prvi put na TV ekranima se pojavila 1995. godine kao Asli u TV seriji Cicek taksi.

NOVO - Onur Seyit Yaran želi da radi u Španiji

 By: Milt-TV Exposed