Nove vesti oko serije Ates Kuslari / Vatrene ptice

Ates Kuslari / Vatrene ptice jedna od najomiljenijih i najzastupljenijih TV serija ATV-a iz Turske, puna je uzbuđenja i iznenađenja ove sezone.

Nove vesti oko serije Ates Kuslari / Vatrene ptice

Foto Credits: IMDB

Objavljen je drugi trejler 22. epizode ​​projekta Ates Kuslari, koji se drugom sezonom sprema da se sretne sa ljubiteljima serije.

Dok je promotivni video bio među najgledanijim na društvenim mrežama za kratko vreme, scena u kojoj su se Gulayse i Barbaros suočili u bolnici i Gulaysine „Život te udario. I mene si udario. Ti si upravo sin svog oca!" reči odzvanjaju.

O dugo očekivanom nastavku projekta Ates Kuslari / Vatrene ptice takođe će se mnogo pričati u novoj sezoni. Dok je velika nesreća porodice Eyuboglu povećala radoznalost u promociji, slike sa kojima su se Gulayse i Barbaros suočili u bolnici ostavile su trag na društvenim mrežama.

Dva nova glumca

Ubrzo nakon što je objavljena druga promocija druge sezone TV serije Ates Kuslari / Vatree ptice, dobila je hiljade komentara i lajkova na društvenim mrežama.

U promociji serije, koja je pre dve nedelje počela da se snima za novu sezonu, učestvovali su i poznati glumci Emin Gursoy i Bulent Polat, koji su se ove sezone pridružili seriji.

Dakle u novoj sezoni gledaćemo drugačiju radnju i nove likove i sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja.

Narednih dana dobićemo preciznu informaciju kada će serija Vatrene ptice biti nastavljena.

NOVO - Burak Ozcivit o filmu Berber i seriji Kurulus Osman

By: TV Exposed