Baris Arduc i Gupse Ozay o njihovoj kćerci

Glumački par Baris Arduc i Gupse Ozay na putu su u potpuno drugačiji život nakon rođenja kćerke Jan Asye.

Baris Arduc i Gupse Ozay o njihovoj kćerci

Foto Credits: Internet Haber

Gupse Ozay, koja je nakratko napravila pauzu u karijeri da bi se brinula o ćerki Jan Asyi, koja je rođena u septembru 2022. godine, izmamila joj je osmeh rekavši:

Postoji neko koga volim više od muža u svom životu“ u njenoj izjavi o ćerki.

Gupse Ozay je, opisujući koliko je Jan Asya promenila njihov život, čak i ovim rečima izrazila da ima zanimljiva osećanja. Poznata glumica je rekla: „Za osobu poput mene koja živi od komedije, savršena emocionalnost se pridružila mom životu. Moje oči su pune ljubavi.“.

Film o majčinstvu

Objašnjavajući da će snimiti film kao poklon majkama, Gupse Ozay ima za cilj da u ovom filmu svima pokaže šta je to majčinstvo. Ozay je na tu temu izjavila:

„Dozvolite mi da koristim svoje materijale, doživela sam veoma čudne stvari. Videćete ih sve u filmu.“.

Baris Arduc za svoju devetomesečnu kćerku je rekao: „Zaljubljen sam u svoju ženu i sjajno mi je što ona izgleda kao moja žena. Neka je dobrog zdravlja i sreće.”.

Objašnjavajući da su njen izgled i oči slični njenom ocu, Gupse je dodala: „Mislim da je ona ista tata“ i priznala da njena ćerka liči na Barisa.

Arduc, koji je imao veoma uspešan proces sa TV serijom Alparslan Veliki Seldžuk, postao je jedno od imena koja su najviše volela da se odmore od seta tokom leta.

View this post on Instagram

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs)

NOVO - Hazal Filiz Kucukkose o svom liku iz serije Uvey Anne

By: TV Exposed