Ipek Bilgin, Asli Enver i Guven Murat Akpinar zajedno u novom projektu

Asli Enver, Guven Murat Akpinar i Ipek Bilgin naći će se ponovo zajedno u novom projektu. Prenosimo kompletnu informaciju.

Ipek Bilgin, Asli Enver i Guven Murat Akpinar zajedno u novom projektu

Foto Credits: DiziCentral

Njih troje zajedno sa Cemom Yigitom Uzumogluom će raditi na novoj predstavi. Naziv predstave je Sirca ili u prevodu Staklo. Za produkciju ovog projekta zadužene su kompanije BKM, Craft i Id Pro. Režiser je Ibrahim Cicek, a predstavu je napisao jedan od najvećih pozorišnih pisaca ovog veka, Tennesse Williams. Za prevod je zadužen Hira Tekindor, sin Zerrin i Cetina Tekindor.

Moto predstave je: „Staklo je jako osetljivo, može se slomiti u bilo kom trenutku. Ovo je priča o ljudima koji su jako osetljivi i koji se zbog toga mogu slomiti baš kao i staklo, u svakom trenutku.“.

Produkcijska kuća je predstavu najavila rečima: „Ono što nazivate staklenom čašom lomi se već od klika, bez obzira na to koliko ste oprezni.“.

Premijera ovog novog projekta u kom će se pojaviti Asli Enver, Ipek Bilgin, Cem Yigit Uzumoglu i Guven Murat Akpinar će biti 22. marta u Maximum Uniq Hall u Istanbulu.

NOVO - Onur Tuna izdao novu pesmu (VIDEO)

 By: Milt-TV Exposed