Poznat glumački kadar nove turske serije Masum ve Guzel / Nevina i lepa

Jedna od novih serija koja nas očekuje u sezoni koja je pred nama je Masum ve Guzel / Nevina i lepa. Ova serija donosi lepe vesti za fanove Erkana Merica, njihov omiljeni glumac se vraća na TV ekrane nakon kraće pauze.

Poznat glumački kadar nove turske serije Masum ve Guzel / Nevina i lepa

Foto Credits: Dizilah

Nakon TV serije Zalim Istanbul, kompanija Avsar Film se priprema za novi projekat. Reč je o seriji pod nazivom Masum ve Guzel / Nevina i lepa. Glavne uloge u ovoj novoj TV seriji će tumačiti Dogan Bayratkar, Sude Zulal Guler i Bahar Sahin.

Režiser na ovom projektu će biti Aytac Cicek, poznat po radu na seriji Mucize Doktor. Scenario za seriju Masum ve Guzel piše Burcu Over, koja takođe iza sebe ima nekoliko uspešnih projekata. Glumačkom kadru serije se pridružio i Erkan Meric.

View this post on Instagram

A post shared by Erkan Meriç (@erkanmrc)

Radnja ove nove serije će pratiti priču o dve devojke koje su odrasle u sirotištu. Izbor glumačkog kadra je i dalje u toku, pa se trenutno traže glumci koji će tumačiti uloge oca i ujaka. Još uvek se ne zna ni na kom TV kanalu će serija biti emitovana. Producenti kompanije Avsar Film trenutno pregovaraju sa Kanalom D za emitovanje ovog projekta.

U narednom periodu će biti poznat i ostatak glumačkog kadra kao i detalji same radnje ove nove turske TV serije.

NOVO - Još jedan glumac napušta seriju Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta

 By: Milt-TV Exposed