Gurberk Polat u seriji Kirmizi Kamyon

Turska serija Kirmizi Kamyon dobija sve veći broj članova glumačke ekipe. Projektu Kirmizi Kamyon se pridružio i Gurberk Polat. Ovaj glumac je poznat po ulozi Merta u seriji Babil. Prvi put na TV ekranima se pojavio prošle godine u osmoj epizodi serije Benim Tatli Yalanim. Serija će svoju radnju zasnovati na istinitim pričama članova vatrogasne ...

Gurberk Polat u seriji Kirmizi Kamyon

Turska serija Kirmizi Kamyon dobija sve veći broj članova glumačke ekipe.

Projektu Kirmizi Kamyon se pridružio i Gurberk Polat. Ovaj glumac je poznat po ulozi Merta u seriji Babil. Prvi put na TV ekranima se pojavio prošle godine u osmoj epizodi serije Benim Tatli Yalanim.

Serija će svoju radnju zasnovati na istinitim pričama članova vatrogasne brigade. U prvi plan biće stavljeni njihovi međusobni odnosi i privatan život. U ulogama u seriji Kirmizi Kamyon će se pored Guberka naći Gorkem Sevindik, Ushan Cakir, Deniz Hamzaoglu i Asli Orcan. Deniz Hamzaoglu će tumačiti lik člana vatrogasne brigade koji se prema svima odnosi kao stariji brat. Serija Kirmizi Kamyon će svoju premijeru imati u martu 2021. godine. Biće emitovana na kanalu Show TV.

NOVO - Njegova pojava će uticati na balans moći u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu

By: TV Exposed