Hilal Altinbilek najavila novi projekat

Turska glumica Hilal Altinbilek osvojila je ljubav miliona sa TV serijom Bir Zamanlar Cukurova koja je trajala 4 sezone.

Hilal Altinbilek najavila novi projekat

Foto Credits: Haberturk

Rođena 1991. godine u Izmiru, glumica je bila deo dugogodišnjeg i uspešnog rada u ovom projektu.

Hilal Altinbilek, koja je počela da glumi u TV seriji Derin Sular 2011. godine, potom je ostavila trag u mislima i srcima likom Ozlem u nezaboravnoj TV seriji Karagul. Iako je serija Hayatimin Aski bila kraća, glumica, koja je svoj talenat pokazala serijom Bir Zamanlar Cukurova, postala je deo velikog uspeha.

Projekat Bir Zamanlar Cukurova, objavljen u inostranstvu pod imenom Bitter Lands, impresionirao je brojnu publiku. Priznanje serije, koje se proširilo u inostranstvo nakon što je imala veoma uspešne rezultate u periodu kada je emitovana u Turskoj, takođe je učinilo Hilal Altinbilek poznatom među fanovima serije u stranim zemljama.

Glumica je proteklih nedelja otišla u Meksiko i Panamu i tamo se sastala sa svojim fanovima. Osim toga, poznata glumica, koja je bila gost programa Verissimo emitovanog na Kanalu 5 u Italiji, naišla je na veliko interesovanje u ovoj zemlji.

Oduševila lepotom

Hilal Altinbilek je “zaslepila” mnoge oči svojom lepotom i na dodeli nagrada Elle Style, kojoj je prisustvovala. Altinbilek, koja kaže da uvek mora da održava formu, nije baš pohlepna kada je u pitanju jelo. U tome leži tajna očuvanja forme poznate glumice Altinbilek koja je rekla:

„Nemam mnogo posla sa hranom.”. Poznata glumica, koja je takođe dala radosnu vest da će se vratiti na ekrane, najavila je svoj novi projekat rečima: „To je posao koji me zaista privlači.”.

Glumica je uzbuđena što će upoznati svoju publiku nakon pauze od jedne sezone. Više detalja će biti poznato vrlo brzo.

NOVO - Neslihan Atagul ponovo o vestima o razvodu

By: TV Exposed