Počelo snimanje serije Kubra, glavni glumac Cagatay Ulusoy

Digitalna platforma Netflix otpočela je snimanje još jedne nove turske serije, ovaj put pod nazivom Kubra. Glavnu mušku ulogu u ovoj seriji će tumačiti Cagatay Ulusoy.

Počelo snimanje serije Kubra, glavni glumac Cagatay Ulusoy

Foto Credits: IMDB

Serija Kubra koja će doneti aktuelnu temu modernog društva, odnos između ljudi i veštačke inteligencije je počela da se snima. Snimanje kadrova na ovom projektu je otpočelo 29. marta.

Od ranije je poznato da će glavnu mušku ulogu u ovoj digitalnoj seriji tumačiti Cagatay Ulusoy. Na poziciji režisera su Yagmur i Durul Taylan, koji u svom CV-u imaju zapisan rad u seriji Sulejman Veličanstveni.

Pored Cagataya uloge u ovoj novoj turskoj seriji će tumačiti Aslihan Malbora, Nazan Kesal, Busra Develi, Ahsen Eroglu i Ahmet Mumtaz Taylan. Za scenario su zaduženi Murat Uyurkulak, Rana Mamatlioglu i Bekir Baran Sitki. U pitanju je adaptacija naučno-fantastično novele istog imena koju je napisao Afsin Kum.

Radnja serije Kubra

Radnja serije Kubra prati Gokhana, religioznog mladog čoveka koji je voljen i poštovan u siromašnom kraju. Pokušava da vodi ispravan život i oženi svoju voljenu. U virtuelnoj grupi za sastanke upoznaje devojku poi menu Kubra. Ona mu pruža informacije o neočekivanim dogadjajima i upozorenja o tome šta će se dogoditi, a o čemu niko ništa ne zna.

Gokhan sebe pronalazi u neočekivanoj situaciji, a Kubra nije živa osoba, već veštačka inteligencija. Na ovom putovanju imaće prijatelje i neprijatelje. U okršaju tradicije islamske kulture i veštačke inteligencije, čini se da će serija imati mnogo toga da ponudi.

NOVO - Žestoka suspenzija za seriju Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice - čak pet nedelja?!

By: TV Exposed