Funda Eryigit i Alperen Duymaz ponovo zajedno na sceni!

Iako je serija Son Yaz koja je emitovana na Fox TV-u dospela u rano finale u svojoj drugoj sezoni zbog niske gledanosti, publici se dopala priča i likovi. U seriji u kojoj glume Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz i Funda Eryigit, ljubav Akguna i Yagmur bila je ljubav koja je ostavila traga u seriji.

Funda Eryigit i Alperen Duymaz ponovo zajedno na sceni!

Foto Credits: Internet Haber

U seriji, Funda Eryigit je igrala lik Canan, majke Yagmur, koju je glumila sjajna Hafsanur Sancaktutan. U finalu prve sezone serije Son Yaz bolelo je i odvajanje Canan iz serije. Mnogi obožavaoci serije smatrali su da je ovo razdvajanje jedan od glavnih razloga što je priča prekinula ritam i druga sezona nije dobila dovoljno pažnje.

Putevi Alperena Duymaza i Funde Eryigita, koji su zajedno glumili u seriji Son Yaz, spojili su se u novom projektu nekoliko meseci kasnije. Nedavno se saznalo da će Alperen Duymaz igrati glavnu ulogu u filmu Kul / Pepeo, koji kompanija Ay Yapim snima za Netflik digitalnu platformu.

Najavljena je i glavna ženska zvezda u filmu Kul. Funda Eryigit, jedna od dobro poznatih i nagrađivanih glumica,  potpisala je ugovor sa Ay Yapimom za ovaj projekat.

U filmu, u kome će Alperen Duymaz igrati stolara koji se zove Metin Ali, Funda Eryigit će igrati ulogu Gokce, supruge vlasnika izdavačke kuće u filmu. Gokce će se uroniti u svet koji je stvorila knjiga koju je dobila, a njen život će se preseliti u drugu dimenziju sa stolarom za kojim juri.

NOVO - Turska serija Iyilik / Dobrota, loš start, šta dalje?!

By: Milt-TV Exposed