Mert Yazicioglu dobija velike pohvale zbog nove uloge

Iako se dvoje glumaca često stavljaju u prvi plan zbog glavnih uloga u seriji Kizil Goncalar, kao što su Ozgu Namal i Ozcan Deniz, treba reći da i ostali glumci serije daju značajne predstave.

Mert Yazicioglu dobija velike pohvale zbog nove uloge

Foto Credits: Haberler

Kada se pogledaju komentari mnogih gledalaca na društvenim mrežama, vidi se da je glumačka ekipa serije Kizil Goncalar odlično odabrana i da je bilo i ima dobrih nastupa.

Serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci, zahvaljujući svojoj snažnoj priči, uspela je da privuče milione gledalaca iako je tek počela.

Neophodno je izraziti zadovoljstvo fanova Merta Yazicioglua na projektu Kizil Goncalar, koji je postao produkcija koja svojim rejtingom gura dvocifrenu ocenu.

Fanovi veoma zadovoljni

Mert Yazicioglu, koji u priči igra lik Cuneyda, ističe se i novim imidžom i posvećenošću ulozi. Obožavaoci na društvenim mrežama dele komentare da glumac izvodi kreativan nastup.

Publika, koja je ocenila da lik Cuneyda nikome ne bi pristajao, posebno je istakla koliko je Mert Yazicioglu dobar u prenošenju emocija govorom tela.

Vidimo da i oni koji prate seriju iz inostranstva ističu mladog glumca u komentarima koje pišu na svom jeziku i veoma im se dopada njegov nastup.

Njegovi obožavaoci, koji misle da mu odlično leži uloga, rekli su: „Njegova gluma je savršena.”. Drugi dele komentare poput: „Uloga prelazi na publiku, njegov ton glasa i izrazi lica su vredni divljenja.“.

Može se reći da će serijal Kizil Goncalar biti veoma dobar projekat za karijeru Merta Yazicioglua.

NOVO - Hakan Karsak o seriji Bir Sevdadir | To je ljubav

By: TV Exposed