Dilan Cicek Deniz otkrila kome se divi

Dilan Cicek Deniz, koja je na televizijske ekrane došla sa serijom Alev Alev, nakon toga nije mirovala, već je učestvovala u dva digitalna projekta, odnosno dve serije na digitalnim platformama.

Dilan Cicek Deniz otkrila kome se divi

Foto Credits: Internet Haber

Lepa glumica glumila je sa Burakom Denizom u TV seriji Yarim Kalan Asklar / Nedovršena ljubav, emitovanoj na Blu TV-u, a potom i u filmu Gidenler koji je sniman za Netflix.

Glumica, koja je promenila imidž za film Gidenler i ofarbala kosu u plavu, nedavno se vratila staroj boji i ponovo promenila imidž za svoju novu seriju Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar.

Dilan, koja svojim poslovnim životom i vezom sa irskim verenikom Torom Saevarsonom, sa kojim se sprema za brak, ne silazi sa dnevnog reda magazina, takođe je često na dnevnom redu sa svojim objavama na društvenim mrežama. Glumica je u svoju poslednju objavu na svom Instagram nalogu uvrstila mladenačke fotografije majke i oca.

Dilan Cicek Deniz je podelila mnoge fotografije svojih roditelja; „Pošto imam najbolje roditelje na svetu i prilično sam emotivna, želela sam da podelim slike mame i tate pre nego što sam se rodila. Mama, tata, nije mi žao što delim ove fotografije jer ste neverovatni i vi ste moji omiljeni ljudi. Divim vam se. Živeli!”, napisala je glumica.

NOVO - Can Yaman u posebno dizajniranom odelu dobio novu nagradu

By: Milt-TV Exposed