Can Yaman u posebno dizajniranom odelu dobio novu nagradu

Can Yaman, koji je karijeru nastavio u Italiji nakon TV serije Bay Yanlis / Gospodin pogrešni, dobio je nagradu filmskog festivala u Monte Karlu.

Can Yaman u posebno dizajniranom odelu dobio novu nagradu

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji će preuzeti ulogu u seriji El Turco, koja će se uskoro snimati i kasnije emitovati na Disney plus digitalnoj platformi, ovoga puta se istakao svojim projektima socijalne pomoći.

Can, koji je potpisao brojne projekte sa udruženjem „Can Yaman for Children“, koje je osnovao za pomoć deci u nevolji, dobio je nagradu za socijalnu pomoć na festivalu.

Zgodni glumac je podelio svoju sreću sa svojim pratiocima na svom nalogu na društvenim mrežama i rekao: „Sjajno sam se proveo sa toliko divnih ljudi u Monte Karlu. Čast mi je što sam nagrađen za svoju inicijativu koju sam pokrenuo sa dobrim motivom.”.

Can Yaman, koji je dopirao do bolesne i ugrožene dece u udruženju „Can Yaman For Children“ koje je osnovao, dobio je međunarodnu glumačku nagradu koja daje najveći značaj projektima društvene odgovornosti.

Turski glumac doleteo je helikopterom iz Rima u Monako da primi nagradu. Yaman se istakao i odećom koju je nosio na ceremoniji dodele nagrada.

Poznati glumac je tokom festivala nosio specijalnu odeću koju je za njega pripremila Dolče Gabana. Brend je takođe podelio odeću poznatog glumca na svojoj stranici na društvenim mrežama. Jednu od fotografija možete pogledati i ispod naslova.

NOVO - Nova sezona serije Teskilat donosi nove promene!

By: Milt-TV Exposed