Uskoro početak snimanja turske serije Dunyayla Benim Aramda | Između sveta i mene

Kompanija Disney Plus nastavlja pripremu njihovih novih projekata u Turskoj, odnosno novih serija. Jedna od njih je i serija Dunyayla Benim Aramda | Između sveta i mene.

Uskoro početak snimanja turske serije Dunyayla Benim Aramda | Između sveta i mene

Foto Credits: Internet Haber

Pripreme za seriju Dunyayla Benim Aramda | Između sveta i mene su u poodmakloj fazi. Podsećamo, reč je o projektu u kojem će glavne uloge tumačiti Demet Ozdemir, Hafsanur Sancaktutan i Bugra Gulsoy. Režiser na projektu će biti Hulya Gezer, a scenario piše Pinar Bulut.

Do početka snimanja ostalo je još jako malo. Tačnije, snimanje kadrova na ovoj novoj internet seriji će početi u toku ovog meseca.

Poznati su i prvi detalji radnje ove turske serije. Lik koji će tumačiti Bugra Gulsoy će se naći između dve žene. U radnji serije će biti još jedan glavni muški lik, ali njegovo ime još uvek nije otkriveno. Razlog leži u tome što će se on pojaviti tek nešto kasnije u radnji ovog projekta. Podsećamo da je jednu od uloga trebao da tumači Kerem Bursin. On je načelno i dogovorio uslove za rad, ali je na kraju odustao od ovog projekta.

Nakon otkrivanja prvih informacija o radnji serije Dunyayla Benim Aramda | Između sveta i mene, korisnici društvenih mreža nisu baš oduševljeni. Kako pišu u velikom broju komentara, ljubavni trougao je nešto što je već mnogo puta viđeno i prikazano u raznim serijama.

Kako će se novi projekat izboriti ostaje da vidimo. Očekuje se da premijera ove nove serije bude sredinom kalendarske godine.

NOVO - Can Yaman i njegova malena drugarica osvajaju srca i osmehe! (FOTO)

By: Milt-TV Exposed