Suze u seriji Gonul Dagi - jedna od najupečatljivijih scena sezone! (VIDEO)

Serija Gonul Dagi se nakratko oprostila od svoje publike na TRT1 sa svojom drugom sezonom. Već se sa nestrpljenjem iščekuje treća sezona serije, koja je u prve dve sezone odradila veoma uspešan posao.

Suze u seriji Gonul Dagi - jedna od najupečatljivijih scena sezone! (VIDEO)

Foto Credits: Dizilah

Lik Dilek, koju igra Gulsim Ali Ilhan, neće biti u seriji Gonul Dagi sledeće sezone. Berk Atan, koga gledamo kao Tanera, moraće da podnese veliki teret u trećoj sezoni. Ljubav Dilek i Tanera prekinuta je u finalu druge sezone. Dilek se žrtvovala, a njena smrt je jako rastužila fanove serije.

Gulsim Ali Ilhan je otišla samovoljno, jer je htela da se vrati svom normalnom životu u Istanbulu i da ne bude u teškom procesu snimanja u Sivrihisaru.

Ali od sada će posao biti na plećima Berka Atana. Mladi glumac je privukao pažnju i snažnom glumom u finalu sezone. Otkrivanjem da je Dilek preminula, Berk Atan je odradio upečatljiv posao. Tanerova velika drama, veoma se uspešno odrazila na ekranu. Ovo se smatra glumačkim recitalom koji je dobio veliku zahvalnost obožavatelja serije.

Brojni gledaoci komentarišući Berka napisali su: „Kakva je to gluma Berk Atan? Nikada nisam toliko plakao u emisiji. Dilek je umrla veoma tužno. Taner je patio toliko da sam se osećao kao da je umrla žena mog brata. ”.

Mnogi ljubitelji TV serija su bili veoma impresionirani ovom scenom. Zapravo, na društvenim mrežama objavljeno je mnogo poruka u kojima se navodi da su njihova srca stegnuta u ovoj sceni. Oproštaj druge sezone serije Gonul Dagi bio je težak i pun drame... Te trenutke možete pogledati na snimku.

NOVO - Kerem Bursin otkrio sa kim će provesti rođendan!

By: TV Exposed