Naz Elmas u seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

Turska glumica Naz Elmas potpisala je novi ugovor. Glumica će se pojaviti u aktuelnoj seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku.

Naz Elmas u seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

Foto Credits: Al Bawaba

Naz Elmas se nakon skoro tri godine vraća na televizijske ekrane. Ovu tursku glumicu ćemo gledati kao Efeovu suprugu u seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku. Njena uloga u ovoj TV seriji će biti epizodna, neće se dugo zadržavati u radnji i imaće status gosta-glumca.

U pitanju je devetnaesta uloga u karijeri Naz Elmas. Poslednju ulogu imala je seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO). U njoj je u dvanaest epizoda tumačila lik Sevde Meftun. Od tada se nije pojavljivala na televizijskim ekranima. Imala je uloge i u projektima Bahtiyar Olmez, Istanbul Sokaklari, Kordugum, Filinta, Bizim Hikaye i drugim. Starije generacije pamte njene uloge u serijama Doktorlar i El gibi.

Prvu ulogu imala je 2002. godine u mini-seriji Gulbeyaz.

Ova turska glumica imala je i buran ljubavni život. Prvo je bila u braku sa Emreom Kiramerom od 2014. do 2015. godine. Nakon toga, usledio je razvod, a glumica se 2019. ponovo udala. Od te godine je u braku sa Erolom Ozmandiracijem.

NOVO - Alina Boz – Uskoro novi projekti!

By: Milt-TV Exposed