Ozgu Kaya i Berker Guven o novoj sezoni serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Čini se da je serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre ambiciozna da ponovo donese jake rejtinge Kanalu D sa svojom trećom sezonom.  

Ozgu Kaya i Berker Guven o novoj sezoni serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: IMDB

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, adaptirana po istoimenom romanu Iclal Aydin, imala je dve uspešne sezone. Značajne inovacije napravljene su za 3. sezonu serije, koja ima impresivnu glumačku ekipu.  

Glavni glumci Ozgu Kaya i Berker Guven dali su znake da je došao period kada će scenario odvući publiku na drugu tačku.  

U međuvremenu, lik Kartala kojeg igra Gokberk Demirci zbunjuje Turkan. Glumci su veoma ambiciozni i za novu sezonu serije u kojoj će biti prikazan ljubavni trougao. Ozgu Kaya, koja je govorila o snazi priče rekavši: „Uc Kiz Kardes će zaboleti mnoga srca ove sezone“, izrazila je svoja osećanja pred novu sezonu sledećim rečima:  

„Kao što možemo da shvatimo iz našeg uvoda ove sezone, biće to godina u kojoj ćemo ostati u dilemi ljubavi ili naklonosti, a srce će nas boleti u pogledu bratstva i porodice. Naša publika nas nije ostavila same već dve sezone, sa velikom ljubavlju i podrškom nastavljaju da dele našu priču u Ajvaliku. To je veoma ponosno za sve nas. Radujem se novoj sezoni.". 

Sezona bola i želja  

Berker Guven opisuje novu sezonu rečima: „To će biti sezona u kojoj će bol i želje doći do izražaja“.  

Navodeći da će serija, odnosno nova sezona početi sa preskakanjem vremena, glumac je rekao: 

 „Susrešćemo se sa Somerom koji još uvek ne može da zaboravi Turkan i suočava se sa svojom prošlošću. Biće to sezona u kojoj bol i želje u njima dolaze do izražaja. Publiku očekuje uzbudljiva sezona.”.  

Podsećamo, serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre počinje novu sezonu punu iznenađenja u utorak, 19. septembra u 20.00 na Kanalu D!

NOVO - Gokberk Demirci je optimističan pred novu sezonu serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre 

By: TV Exposed