Hazal Subasi kao Figen u seriji Dilek Tasi / Kamen želja

Serija Dilek Tasi / Kamen želja, koja će svoju prvu epizodu emitovati u četvrtak, 7. septembra, na ekranu Kanala D, čini se kao jedna od najrazličitijih produkcija nove sezone.

Hazal Subasi kao Figen u seriji Dilek Tasi / Kamen želja

Foto Credits: Haberturk

Serija Dilek Tasi / Kamen želja, koja svojim trejlerima impresionira publiku, vratiće publiku u noviju istoriju Turske, tačnije u osamdesete godine prošlog veka.

Uz Saliha Bademcija i Ozana Dolunaya, Hazal Subasi je jedno od vodećih imena.

Ovog puta mlada glumica će ulogom sa visokim emotivnim intenzitetom prikazati lik po imenu Figen i pokazati svoje talente. Još jedna stvar koja uzbuđuje fanove Hazal Subasi je to što se ona prvi put pojavljuje u nekoj periodičnoj drami. Svoja osećanja i karakter glumica je opisala ovim rečima:

"Mi smo veoma uzbuđeni. Bilo je naporno, ali je veoma dobra serija. Ovo je priča smeštena u 1980. godine. To je serija koja takođe odražava situaciju Turske u to vreme. Figen je veoma osetljiva devojka sa visokim osećajem za pravdu. Ne može da se suprotstavi nepravdi i bori se protiv mnogih stvari. Nisam živela 1980-ih. I nikada ranije nisam bila u periodičnoj drami. Veoma sam srećna što sam partnerka sa Salihom Bademcijem. On je glumac koji mi se zaista sviđa.”.

Zahtevan process pripreme

Odeća, mesta, frizura i detalji šminke u seriji, koja će odražavati kulturne kodove Turske 1980-ih, takođe će impresionirati publiku. Hazal Subasi je izjavila da je impresionirana svim ovim detaljima sledećim rečima:

„Frizura, šminka, kostimi i prostori su veoma lepi u seriji... Bilo da se radi o scenama na pijaci, plažama ili scenama sa ljudima iz javnosti, proces pripreme je ogroman i mnogo zahtevan. Zaista volim da vidim 80-e na monitoru nakon snimanja ovih scena. Mogu reći i da mi se dopada to što sebe vidim drugačije. U pripremi se gledamo u ogledalo i postajemo srećni. Mi sebe vidimo drugačije. Ova situacija nas je sve zadovoljila.”.

Podsećamo, serija Dilek Tasi / Kamen želja biće emitovana na Kanalu D u četvrtak, 7. septembra sa svojom prvom epizodom.

NOVO - Promena dana emitovanja serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

By: TV Exposed