Zbog čega su raskinuli Alp Navruz i Ayca Aysin Turan?!

Još jedna ljubavna priča izmedju turskih glumaca je završena. Prenosimo detalje iz turske štampe.

Zbog čega su raskinuli Alp Navruz i Ayca Aysin Turan?!

Foto Credits: Internet Haber

Ayca Aysin Turan i Alp Navruz su otpočeli svoju romansu na setu TV serije Ada Masali prošlog leta. Tračevi o tome da je par raskinuo su potvrdjeni a njih dvoje su prestali da se prate na društvenim mrežama i obrisali su sve zajedničke fotografije nastale tokom srećnih dana.

U poslednjih nekoliko dana se u turskoj štampi dosta piše o razlogu raskida ovog poznatog para. Prema pisanju medija u Turskoj, Alp Navruz je flertovao sa drugom devojkom u teretani što je uznemirilo njegovu dragu koja je odlučila da raskine. Navruz je bio ljut nakon objavljivanja ovih vesti i kategorički ih demantovao. Glumac čak i preti tužbom svima koji nastave da pišu o tome, odnosno da je njegov flert u teretani razlog raskida.

Ono što je zanimljivo je da je ta cela "kampanja" oko glumca u medijima izašla baš pred premijeru njegove nove serije. Neki misle da je ovo sve još jedan PR, odnosno marketing za novi projekat. Ipak, sve dileme i nagadjanja na ovu temu rešio je mladi glumac. Alp Navruz je na Twitteru potvrdio vest o raskidu veze sa Aycom Aysin Turan. Kako je naveo mladi glumac nestala je “vatra” u njihovom odnosu. Razgovarali su i doneli odluku da je najbolje da svako krene svojim putem, uz medjusobno poštovanje.

Nedavno je u medijina objavljeno da je još jedan glumački par raskinuo. U pitanju su Cemre Baysel i Aytac Sasmaz, a po svemu sudeći ista sudbina je zadesila i Alpa i Aycu.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Radnja nove turske serije Tuzak / Klopka

By: TV Exposed