Demet Evgar i Bugra Gulsoy u novoj seriji!

Počele su pripreme za seriju Show TV-a pod nazivom Bahardan Once | Pre proleća, sa uspešnim glumcima i izuzetnom pričom.

Demet Evgar i Bugra Gulsoy u novoj seriji!

Foto Credits: Internet Haber

Serija Bahardan Once | Pre proleća, u kojoj su se glumci okupili na čitalačkoj probi, uskoro će dočekati publiku.

Priča koju je napisala Ayca Uzum govoriće o likovima koji se ističu svojim hrabrim pokušajima uprkos tome što su poraženi životom.

Moći ćete da gledamo Demet Evgar kao Bahar i Bugru Gulsoya kao Evrena. Lik Bahar, koja se suočava sa smrću i koja mora da upozna pravo lice svoje porodice, duboko će uticati na sve.

Emotivne scene

Navedimo da će Demet Evgar u priču serije uvesti lik koji boluje od otkazivanja jetre i biće veoma emotivnih scena. Bugra Gulsoy, u ulozi doktora Evrena, imaće veliki sukob sa svojim rivalom Timurom.

Kada se mešavini doda Evrenova ambicija da ponovo osvoji Bahar, priča će se istaći i kao važna ljubavna priča.

Serija, koja će takođe ispričati priču o procesu obnavljanja lika Bahar, kretaće se ka tački gde se odvija u bolničkom okruženju i postaje zanimljiva raznim tragikomičnim događajima.

Nova serija pod nazivom Bahardan Once | Pre proleća, koja želi da poruči gledaocima da uvek ima nade, otkriće priču koja oduzima dah.

Očekuje se da će ovaj projekat biti jaka dramska produkcija za fanove koji su dugo čekali novu televizijsku seriju Demet Evgar i Bugre Gulsoya.

Čini se da će serija biti dobra prilika za one koji žele da u novom projektu pogledaju i Mehmeta Yilmaza Aka, koji će tumačiti lik Timura.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije Bir Sevdadir | To je ljubav

By: TV Exposed