Turska serija Sakla Beni / Sakrij me – radnja i glumci

Postoje novi događaji u vezi sa ambicioznom dramskom serijom nove sezone pod nazivom Sakla Beni / Sakrij me.

Turska serija Sakla Beni / Sakrij me – radnja i glumci

Foto Credits: Al Bawaba

Datum emitovanja dugo očekivanog projekta objavljen je na televiziji Star.

Serija pod nazivom Sakla Beni biće prikazana na Star TV-u sa svojom prvom epizodom u četvrtak, 2. novembra, u 20.00.

Obožavaoci Cemre Baysel i Uraza Kaygilaroglua, vodećih glumaca serije, već dele komentare na društvenim mrežama navodeći da su u velikom uzbuđenju. Očekuje se da će ova dva mlada i uspešna imena ovom dramskom serijom postati jedan od omiljenih TV serijskih parova sezone.

Obožavaoci serijala koji dele na društvenim mrežama dele mnoge komentare navodeći da misle da je duo kompatibilan jedno sa drugim i da mogu biti jedan od istaknutih serijskih parova ove sezone.

Radnja

Radnja prve epizode ​​Sakla Beni, koja će svoju publiku dočekati u četvrtak, 2. novembra, je sledeća:

Mete i Naz su zenice oka svojih bogatih i moćnih porodica. Oboje su razmaženi i navikli da dobiju sve što žele u životu. Njihova priča, koja počinje obećanjem koje su njihove porodice dale u detinjstvu, teče ka braku danas jer se ne mogu odvojiti jedno od drugog.

Međutim, iznenadna pojava Nazine sluge, Incile, koja je sa njom od detinjstva, dovodi Metea u pitanje sve odluke koje je doneo u životu. Hoće li ovaj susret Incile i Metea promeniti pravac ove priče koju je Naz napisala svom tvrdoglavošću i omogućiti Meteu da pronađe pravu ljubav?

Glumci

Glumačka ekipa serije, koju producira OGM Pictures, režira Nadim Guc, a napisali su je Armagan Gulsahin i Nergis Otluoglu Akoglu, uključuje sledeća imena:

Uraz Kaygilaroglu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Senay Gurler, Ceyda Duvenci, Nilufer Acikalin, Sevinc Erbulak, Goksen Ates, Kamil Guler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Ulyayar i Acimey Saner.

Dugo očekivana nova serija Star TV-a, Sakla Beni / Sakrij me je u četvrtak, 2. novembra, u 20.00 sa svojom prvom epizodom.

NOVO - Nove, iskrene izjave Ezgi Senler

By: TV Exposed