Nova turska serija – Iyi Aile Babasi / Porodični čovek

Danas počinje nova turska serija pod nazivom Iyi Aile Babasi / Porodični čovek. Serija Iyi Aile Babasi / Porodični čovek nam donosi priču o tradicionalnoj turskoj porodici koja živi u Istanbulu. Radnja serije prati lekara za javno zdravlje Mehmeta Alija (Caglar Gorumlu) i njegov život. Mehmet Ali je vlasnik privatne klinike na anadolskoj strani. Najbitniji ...

Nova turska serija – Iyi Aile Babasi / Porodični čovek

Danas počinje nova turska serija pod nazivom Iyi Aile Babasi / Porodični čovek.

Serija Iyi Aile Babasi / Porodični čovek nam donosi priču o tradicionalnoj turskoj porodici koja živi u Istanbulu. Radnja serije prati lekara za javno zdravlje Mehmeta Alija (Caglar Gorumlu) i njegov život. Mehmet Ali je vlasnik privatne klinike na anadolskoj strani. Najbitniji u njegovom životu jesu njegova porodica, žena i deca. Njima je u potpunosti posvećen. Takođe, bitnu ulogu u njegovom životu ima i njegova majka. Ljubav prema njoj dovešće ga u poziciju da neprestano posreduje između njegove supruge i majke. Serija obećava zanimljivu radnju i dosta osmeha.

Uloge u seriji tumače: Bahar Sahin, Salih Kalyon, Caglar Gorumlu, Sebnem Bozoklu, Timur Acar i drugi.

Nova turska serija Iyi Aile Babasi / Porodični čovek će se emitovati na Kanalu D. Projekat je urađen u produkciji Surec Filma. Režiser serije je Hakan Algul. Scenario je napisao Tayfun Guneyer. Sve epizode ove nove serije moći ćete sa prevodom da gledate na MOVTEX.COM.

NOVO - Nova glumica u seriji Baraj

By: TV Exposed