U novoj sezoni serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre imaćemo vremenski skok od pet godina!

Uc Kiz Kardes / Tri sestre bio je jedan od najčitanijih romana Iclal Aydin, koja igra lik Nesrin u seriji Uc Kiz Kardes.

U novoj sezoni serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre imaćemo vremenski skok od pet godina!

Foto Credits: IMDB

Iclal Aydın, koja je u početku birala da objavi priču koju je osmislila kao scenario serije, kao knjigu, godinama kasnije je imala drugačije iskustvo kada je preuzela ulogu u seriji nastaloj po ovom romanu.

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je dve sezone fascinirala publiku svojom pričom na ekranu Kanala D, postala je jedna od produkcija o kojima se uvek pričalo sa veličanstvenom prirodom Ajvalika, gde se snimala.

O nastupu Berkera Guvena i Ozgu Kaye se takođe diskutovalo na društvenim mrežama tokom 2 sezone, a izrečene su mnoge pohvale za uspeh dua.

Priča o seriji Uc Kiz Kardes je uvek bila interesantna, čak i ako je s vremena na vreme ponovo opadala i publika je kritikovala da radnja ne ide dovoljno brzo.

Nove epizode od 19. septembra

Sada se nastavlja snimanje treće sezone i očekuje se da se nove epizode ​​serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre sastanu sa publikom od 19. septembra.

Serija ima uspešnu glumačku ekipu i postoje velika očekivanja da će se visoka gledanost iz prve dve sezone nastaviti i u novoj sezoni. Sa petogodišnjim vremenskim skokom koji će se doživeti u novom periodu serije Uc Kiz Kardes, scenaristi su stekli veoma važnu prednost.

Sada će biti moguće publici predstaviti nova iskustva posmatrajući priču iz mnogo različitih uglova i zadržati ih na ekranu sa novim emocijama.

NOVO - Video najava 4. sezone serije Kardeslerim / Moja braća otvorila mnoga pitanja!

By: TV Exposed