Video najava 4. sezone serije Kardeslerim / Moja braća otvorila mnoga pitanja!

ATV-ova TV serija Kardeslerim / Moja braća, koja je ostavila traga subotom uveče, stiže uskoro na ekrane sa svojom četvrtom sezonom.

Video najava 4. sezone serije Kardeslerim / Moja braća otvorila mnoga pitanja!

Foto Credits: IMDB

Prva promocija, koja je objavljena uoči nove sezone, koja se očekivala sa velikim uzbuđenjem, zasela je na dnevni red društvenih mreža.

Radost, svadja i ljubav mladih već su izazvali uzbuđenje. Prva promocija nove sezone serije, koja svakim trenutkom podiže nivo uzbuđenja, privukla je pažnju gledalaca projekta Kardeslerim / Moja braća.

Nekoliko zanimljivih razgovora

U promociji nove sezone, Asiyeine rečenice Doruku privukle su pažnju gledalaca serije Kardeslerim.

Asiye je rekla: „Je li ovako ispuštaš devojke?“ Na njene reči je Doruk odgovorio: „Pa…”. Šengulova izjava Suzan „Svaki put kad se udaš umre!“. Tekstovi, odnosno razgovori su dakle takođe bili jedan od vrhunaca trejlera.

U prvoj promociji nove sezone projekta Kardeslerim susreli su se i Omer i Sarp. Sarp je rekao: „Šta se sada dogodilo, nasledstvo ili novac? Ne dam ni peni!". Potom reči „Pitajte svoje voljene o smrti svog brata“ takođe su bile potez koji je izazvao zabunu.

Odgovor koji je Susen dala Omeru postao je stvar radoznalosti. Nivo uzbuđenja u seriji Kardeslerim, koji se sa velikom radoznalošću prati od prvog dana objavljivanja, po svemu sudeći nikada se neće smanjiti u novoj sezoni.

NOVO - Sutra se završava turska serija Kismet / Sudbina

By: TV Exposed