Hande Ercel i Kerem Bursin odgovorili širokim osmesima na pitanje o vezi (FOTO)

Pitanje da li su Hande Ercel i Kerem Bursin u ljubavnoj vezi je aktuelno gotovo od početka serije Sen Cal Kapimi. Za razliku od drugih tema, to pitanje izgleda nikada da dosadi medijima ali i fanovima. Glavni protagonisti serije Kucaj na moja vrata, Hande Ercel i Kerem Bursin juče su zajedno emitovali uživo na Instagramu. ...

Hande Ercel i Kerem Bursin odgovorili širokim osmesima na pitanje o vezi (FOTO)

Pitanje da li su Hande Ercel i Kerem Bursin u ljubavnoj vezi je aktuelno gotovo od početka serije Sen Cal Kapimi.

Za razliku od drugih tema, to pitanje izgleda nikada da dosadi medijima ali i fanovima. Glavni protagonisti serije Kucaj na moja vrata, Hande Ercel i Kerem Bursin juče su zajedno emitovali uživo na Instagramu. Jedan od fanova je dobio tu privilegiju da mu Hande i Kerem odgovore na nekoliko pitanja. Taj fan je imao spremno, direktno pitanje za njih dvoje. Upitao ih je “Da li možete da budete par i u stvarnom životu?”

Ercel i Bursin su se široko osmehnuli na to pitanje, i zamolili ga da pita nešto drugo ako ga zanima. Sve je više osoba koje veruju da između glavnih protagonista serije Sen Cal Kapimi ima nešto više od prijateljstva. Osmesi od juče mnogima su dodatni povod za to mišljenje. Evo i izraza lica Hande i Kerema kada su dobili pitanje od fana.

NOVO - Nurettin Sonmez ŠOKIRAO fanove novim izgledom (FOTO)

By: TV Exposed