Objavljena najava nove turske serije Ask ve Umut / Ljubav i nada (VIDEO)

Jedan od kanala koji je u novu sezonu ušao sa novim serijama je i Kanal D. Pored ambicioznih serija iz prethodne sezone, na ekran će početi da donosi i nove produkcije.

Objavljena najava nove turske serije Ask ve Umut / Ljubav i nada (VIDEO)

Foto Credits: Promo / Kanal D

Bilo je iznenađenje da je kanal takođe odlučio da napravi dnevnu seriju. Nova dnevna serija Kanala D, pod nazivom Ask ve Umut / Ljubav i nada, privukla je pažnju publike svojim prvim predstavljanjem. Oni koji žele da gledaju TV serije svakog dana biće okupljeni ljubavnom pričom ispunjenom dramom. Serija u produkciji Fokus filma biće emitovana svakog radnog dana. Dok se u prvom uvodu podrazumevalo da sledi dramatična priča, takođe se podrazumevalo da će se roditi ljubavna priča između dvoje mladih. Iako je priča kliše, mnogi gledaoci smatraju da je to serija za gledanje tokom dana.

U međuvremenu, jedno ime je privuklo veliku pažnju u prvoj promociji serije Ljubav i nada. Ovo ime je bilo ime iz serije Kanala D koje je ostavilo traga u prošloj sezoni! Ime viđeno u promociji dnevne serije Kanala D pod nazivom Ask ve Umut je Hakan Dinckol, koji je igrao advokata Cuneyta, Nevinog ljubavnika u seriji Yargi.

Hakan Dinckol, koji je preuzeo glavnu ulogu u novom projektu, ovog puta je uključen u glumačku ekipu dnevne serije. Ovo otkriva da postoji još jedan odlazak iz serije Presuda. Podrazumeva se da se priča Hakanovog lika završava Nevinim odlaskom iz serije. Cuneyt je bila osoba koja je znala sve tajne Yekte Tilmena, možda i  ključnog čoveka serije.

NOVO - Dvoje novih glumaca u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka

By: TV Exposed