Fahriye Evcen i Gokce Bahadir - još jedan izmišljeni skandal!

Turski mediji preneli su vest o još jednom “skandalu” koji se vrlo verovatno nije ni desio. Prenosimo o čemu je reč.

Fahriye Evcen i Gokce Bahadir - još jedan izmišljeni skandal!

Foto Credits: Internet Haber

Ovaj novi “skandal” je preneo novinar po imenu Arif Hur. On je navodno saznao detalje sukoba izmedju Fahriye Evcen i Gokce Bahadir koji se prema njegovim izvorima dogodio pre dosta godina na setu serije u kojoj su glumile sestre. Kako Hur prenosi, glumice najpre uopšte nisu komunicirale i čak nisu govorile ni “dobro jutro”, jedna drugoj. Druga stvar koju je ova novinar istakao je to što se glumice nisu pratile i ne prate na Instagramu. To mu je bilo dovoljno da stvori priču o tipičnom sukobu dve zvezde zbog ega. Čak je i posavetovao glumice da manje obrate pažnju na poredjenja i pisanja na društvenim mrežama.

Mnogi smatraju da nikakvog sukoba nije ni bilo. Glumice jednostavno nisu u obavezi da po dolasku na set idu okolo i svima govore dobro jutro. Uz to, u vreme kada je snimana njihova zajednička serija Instagram nije bio ni toliko popularan. Sve i da jeste, to što nekoga ne pratite na društvenim mrežama ne znači i da niste u dobrim odnosima sa tom osobom.

Sve je više onih koji smatraju da je cela priča o skandalu izmedju Fahriye Evcen i Gokce Bahadir izmišljena ili u najmanju ruku prenaduvana. Razlog za izmišljanje ovakvih skandala je naravno pokušaj da se privuče pažnja na odredjeni medij i pokupi po koji klik.

Ovo ne bi bila ni prva a nažalost sigurno ne i poslednja lažna priča. To je nešto na šta javne ličnosti moraju da se naviknu, ali i nešto što mnogima već i dosadjuje da demantuju. Sve naravno dok se ne prelaze odredjene granice ukusa. Nisu retki slučajevi koji zbog izmišljenih natpisa u medijima svoj epilog dobiju i na sudu…

NOVO - Glumac Sukru Ozyildiz uskoro na novom projektu

 By: Milt-TV Exposed