Bensu Soral o svom liku iz serije Tuzak / Klopka

Nakon TV serije Icerde, koja je emitovana 2018. godine, Bensu Soral, koju dugo nismo mogli da gledamo, odlučila je da se vrati na ekran sa serijom pod nazivom Cam Tavanlar / Stakleni plafoni, koja je emitovana prošlog leta.

Bensu Soral o svom liku iz serije Tuzak / Klopka

Foto Credits: Karar

Duo Kubilay Aka i Bensu Soral podelili su glavnu ulogu, ali serija nije dobila očekivanu pažnju. Naime, kada su se problemi sa glumačkim nastupom, koji su iznenadili čak i fanove Bensu Soral, odrazili na ekran, na društvenim mrežama su upućene ozbiljne kritike. Međutim, iako se Soral popravila u nekoliko epizoda i kritike su se smanjile, ova serija nije dugo trajala.

Završen je period kada je Bensu Soral prošle sezone dobila velike kritike i imala taj mali peh. Sada je krenula serija Tuzak / Klopka, u kojoj je partnerka sa Akinom Akinozuom. Ova talentovana turska glumica je već nakon prve epizode ​​serije Tuzak dobila veliko priznanje publike. Glumica, koja je, čini se, zaboravila nesreću koju je doživela prošle sezone, sa serijom Klopka je krenula sasvim iznova.

Glumica, koju gledamo u seriji sa likom Ceren, naći će se usred osvetničke priče. Naravno, postoji očekivanje da će ova osvetnička priča snagom ljubavi otići u sasvim drugu tačku. Bensu Soral odražava osećanja mnogih žena u društvu na ekranu sa ovim uticajnim ženskim likom koji igra. Glumica je nedavno o svom liku izjavila:

„Ceren je odrasla bez ljubavi, ali se zaista divi svom ocu. Devojka je koja uvek oseća da mora da se dokaže da bi postojala u životu u kom se nalazi i veruje da će na ovaj način osvojiti ljubav svog oca“.

NOVO - Serenay Sarikay o emitovanju serije Sahmaran

By: TV Exposed