Serenay Sarikay o emitovanju serije Sahmaran

Glumica Serenay Sarikaya pojavila se na snimanju prošle godine za Netflixovu seriju Sahmaran, a takođe se sastala sa timom u Adani proteklih nedelja i učestvovala u snimanju nove sezone.

Serenay Sarikay o emitovanju serije Sahmaran

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Uprkos završetku snimanja prve sezone, projekat mistične serije pod nazivom Sahmaran još nije objavljen. Sada je tim u Adani na snimanju druge sezone. Burak Deniz, glavni glumac, saopštio je da je snimanje prekinuto na 10 dana zbog tehničkog problema na snimanju ove turske serije.

Seranay Sarikaya je takođe podsetila da postoje stalne studije o snimanju serije, ali da prva sezona nije objavljena. Glumica se skoro pobunila rekavši: „Govorili smo o istoj stvari ranije, čak ni ja to više ne mogu da izdržim.”. Ovim rečima ne samo publika već i glumci postavljaju pitanje zašto Netflix nije objavio projekat.

Serenay Sarikaya je ime koje je dalo dobre vesti o datumu emitovanja serije. Rekavši „Ali skoro je kao januar“, glumica je najavila da će serija biti u etru početkom 2023. godine.

Sarikaya, koja je napomenula da ne može da iznosi detalje o seriji i da ima još vremena do januara, rekla je: „Ali to je bio posao za koji verujemo da će biti veoma dobar.”.

Objašnjavajući da su poslednje dve epizode ​​druge sezone snimljene, glumica je najavila da će Alice in Wonderland mjuzikl u kom nastupa uskoro početi. Objašnjavajući da će se vratiti u Adanu kako bi snimilea preostale scene serije Sahmaran, glumica je napomenula i da joj u životu sve ide dobro.

NOVO - Seray Kaya srećna zbog interesovanja za seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

By: TV Exposed