40 miliona za prvu epizodu turske serije Sen Cal Kapimi!

Kada je počela da se emituje serija Sen Cal Kapimi, niko nije očekivao da će privući tako veliku pažnju, biti gledana u desetinama zemalja širom sveta, dopreti do miliona fanova i toliko pričati na društvenim mrežama!

40 miliona za prvu epizodu turske serije Sen Cal Kapimi!

Foto Credits: IMDB

Objedinjavajući Kerema Bursina i Hande Ercel, serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata smatrala se da se ne razlikuje mnogo od drugih letnjih projekata kada je počela da se prikazuje kao letnja serija Fox TV-a, ali je u narednom periodu privukla toliku pažnju u međunarodnoj sceni da je sve “zaprepastila” i interesovanje za nju se ne smanjuje.

Serija stvara takvu buru da, uprkos činjenici da je njeno emitovanje u Turskoj već završeno, lude vesti i zapisi iz različitih zemalja sveta o projektu Sen Cal Kapimi jure jedni druge i neprestano stižu. Možda bi bilo i ispravno reći da su stvari izmakle kontroli, odnosno da su premašile sva realne očekivanja, posebno nakon što je ova turska serija prikazana na kanalu HBO Max koji se emituje u zemljama Latinske Amerike!

Serija, koja je oborila rekorde gledanosti u zemljama u kojima je prikazana, svakog dana dolazi na dnevni red sa različitim vestima! Romantična komedija Pokucaj na moja vrata, koja je takođe postigla veliki uspeh kao serija emitovana u 85 zemalja, skreće pažnju u odnosu na druge zapise na Youtube-u!

Broj pretplatnika na Youtube kanalu ove turske serije je premašio 2,6 miliona. Broj prikazivanja prve epizode ​​je bukvalno zapanjujući! Na Youtube je prvu epizodu serije pogledalo više od 40 miliona ljudi!

Zaista fantastične brojke…

NOVO - Ozan Akbaba saopštio lepe vesti o seriji Kasaba Doktoru

By: TV Exposed