Kriza na setu serije Kurulus Osman je uspešno rešena

Stigle su neočekivane i neprijatne vesti sa seta turske TV serije Kurulus Osman. Ozbiljan konflikt je izbio između glavnog glumca i producenta ovog projekta.

Kriza na setu serije Kurulus Osman je uspešno rešena

Foto Credits: IMDB

Ove nedelje fanovi istorijske turske TV serije Kurulus Osman su primetili da je Burak Ozcivit koji glumi Osmana Ghazija u seriji otpratio producenta serije kao i zvanični nalog serije na društvenim mrežama. Krenule su spekulacije da bi Burak mogao da napusti glumačku ekipu ove TV serije koja će završiti sezonu 14. juna u 130. epizodi.

Mediji podsećaju da je Burak Ozcivit potpisao ugovor sa producentom Mehmetom Bozdagom za učešće u pet sezona ovog projekta ali da su najnoviji dogadjaji iznenadili fanove.

Uspešni pregovori

Uz to, Burak je obrisao neke novije fotografije sa društvenih mreža vezanih za ovu istorijsku TV seriju!

Prema pisanju Birsen Altuntas, Ozcivit je bio veoma zabrinut zbog scenarija za poslednju epizodu četvrte sezone serije Kurulus Osman, odnosno pojedinih detalja. Usledila je svadja na setu, pa je glumac otpratio producenta jer je prema njegovom mišljenju važna scena vezana za njegovu ulogu bačena u drugi plan.

Kriza je rešena razgovorima Buraka i producenta serije i promena u scenariju na kojima je glumac insistirao. Burak Ozcivit je nakon toga ponovo zapratio producenta i zvanični nalog ove turske serije.

NOVO - Poznat glumački kadar nove turske serije Yaz Sarkisi / Letnja pesma

By: TV Exposed