Koliko može serija Kara Agac Destani | Ep o crnom drvetu?!

Nova serija TRT 1 Kara Agac Destani | Ep o crnom drvetu prvi put se susrela sa publikom u petak, 23. februara, svojom prvom epizodom.

Koliko može serija Kara Agac Destani | Ep o crnom drvetu?!

Foto Credits: Haberler

Radnja serije Kara Agac Destani, koja je započela 1950-ih i nastavila se 1970-ih, priča priču o dobroti i zlu, svetu postojanja i stvarnosti odsustva stava rame uz rame u drevnim zemljama Anadolije.

U glavnim ulogama serije su Olgun Simsek, Emre Kivilcim, Meltem Akcel, Oslem Konker, Hakan Boyav, Merih Ozturk, produkciju serije je preuzeo Hasan Karul, a Ufuk Hakan Eren je u rediteljskoj fotelji.

Zanimljivi likovi i svi detalji projekta Kara Agac Destani | Ep o crnom drvetu u kojem se priča o moći, feudalizmu, klasnim sukobima i ljubavi kroz Agha sistem, se izdvajaju.

Celal Aga i Omer glavni muški likovi

Celal Aga (kog tumači Olgun Simsek):

Ambiciozan i grub čovek, Celal Aga se jedino brine o njegovoj zemlji i sistemu gospodstva koji je uspostavio. Snažno je vezan za svoje tradicije i imanja, tako da ne želi da izgubi nijednu od njih.

Nema ograničenja u tome šta može da uradi ako se usredsredi na ovo.

Omer (Emre Kivilcim): Omer, jedini sin Celal Age, hrabar je i odvažan, ali i pravedan i milostiv. Svojim radom razvio je do tada neplodne zemlje nizije Kara Agac i pretvorio je u raj. On je osoba koju radnici vole i poštuju i koju svi žele da im bude gospodar.

Početak serije je bio prosečan kada je u pitanju rejting. Koliko projekat Kara Agac Destani | Ep o crnom drvetu može, ostaje da vidimo u narednim epizodama.

NOVO - Novi glumac u seriji Yargi | Presuda

By: TV Exposed