Kerem Bursin. Hande Ercel i Stephanie Kayo - šta je istina?!

Kerem Bursin i Hande Ercel, koji su već neko vreme na dnevnom redu kao popularni par, sada su često tema sa vestima o raskidu. Uprkos tome što duo ne prate jedno drugo na društvenim mrežama, njihova imena se i dalje pominju zajedno.

Kerem Bursin. Hande Ercel i Stephanie Kayo - šta je istina?!

Foto Credits: Haberler

Nakon razlaza, kao i u svakoj razdvojenosti slavnih, pojavile su se i sumnje u 'varanje', ali je dvojac ćutke otišao. Puno se pričalo i govorilo u ime Ercel i Bursina, koji nikome nisu dali nikakvu izjavu po ovom pitanju.

Hande Ercel i Kerem Bursin trenutno su na dnevnom redu sa različitim imenima. Nove ljubavne tvrdnje ne silaze sa dnevnog reda časopisa u Turskoj. Najnovija tvrdnja donosi još jednu dimenziju ovom razdvajanju!

Iako nije bilo baš ubedljivo njegovim fanovima, pojavljivanje Kerema Bursina u medijima uz navod nove ljubavi posle festivala održanog u Malagi u Španiji bila je tema o kojoj se najviše pričalo poslednjih dana. Glumac je na festivalu dočekan sa velikim oduševljenjem i kontaktirao je mnoga imena iz sveta umetnosti.

Kerem, koji je u inostranstvu bio sa većim interesovanjem nakon uloge u TV seriji Sen Cal Kapimi, dobio je veliku pažnju svojih obožavalaca, poput holivudske zvezde. Glumac, za koga se navodi da je ovde preduzeo neke korake saradnje, sreo se i upoznao sa Antoniom Banderasom. Ovom posetom je u prvi plan izbila vest da se Kerem Bursin takođe sreo i bio sa popularnom glumicom Stephanie Kayo. Kerem i Stephanie su članovi iste glumačke agencije i činjenica je da se poznaju.

Ono što je ovde sve iznenadilo, bila je vest da se Kerem upoznao sa Kayo, dok je u vezi sa Hande Ercel. Pojavile su i se glasine da Bursin prevario Ercel sa Stephanie Kayo!

Ipak, njegovi fanovi su sigurni da Kerem Bursin neće imati  i nema tajnovit stav u vezi sa svojim ljubavnim životom. Fanovi ne veruju u ovu priču o prevari jer smatraju da to jednostavno nije nešto što je u njegovoj ličnosti.

NOVO - Engin Altan Duzyatan ima novu seriju!

By: Milt-TV Exposed