Engin Altan Duzyatan ima novu seriju!

Turski glumac Engin Altan Duzyatan jedan je od popularnijih i najcenjenijih medju svojim kolegama. Najveći proboj je napravio serijom Dirilis: Ertugrul u kojoj je tumačio glavnu ulogu.

Engin Altan Duzyatan ima novu seriju!

Foto Credits: Internet Haber

Engin Altan Duzyatan trenutno radi na još jednoj istorijskoj seriji. U pitanju je projekat koji donosi priču o braći Barbarosa, odnosno TV serija Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana. Prema nekim informacijama, glumac polako privodi kraju rad na ovoj seriji.

U međuvremenu stigla je nova informacija, o novoj seriji u kojoj će Altan tumačiti glavnu ulogu.

Reč je o projektu Rehber ili u prevodu Imenik. Ovog puta, glumac će se malo udaljiti od istorijskih projekata i u novoj seriji glumiti učitelja ili nastavnika. U toku su pregovori i sa dve dame, koje bi mogle da budu Enginove partnerke na sceni. U pitanju su Funda Eryigit i Busra Pekin. One su pozitivno reagovale kada im je stigla ponudu za rad u ovom projektu.

Poznato je i to da je u pitanju internet serija, odnosno da će biti emitovana na digitalnoj platformi. Plan je da se snimi i emituje osam epizoda. Serija Rehber će najverovatnije biti emitovana na BeIN Connect digitalnoj platformi.

Režiser ove nove serije u kojoj će Engin Altan Duzyatan tumačiti glavnu ulogu je Hakan Kirvavac, u svetu turskih serija poznatiji kao Ketche.

NOVO - Selin Yeninci nastavlja da osvaja simpatije gledalaca ulogom u seriji Annenin Sirridir Cocuk

By: Milt-TV Exposed