Kakva sudbina očekuje seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše?!

Bilo je iznenađujuće da je ocena rejtinga prve epizode serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja je prošlog četvrtka počela na ekranu Kanala D, bila ispod očekivanja.

Kakva sudbina očekuje seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše?!

Foto Credits: IMDB

U drugom delu serijala, takođe je postala stvar radoznalosti do kog rezultata će projekat doći, odnosno do koje brojke rejtinga će stići epizoda 2.

Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan su u glavnim ulogama serije, čija će druga epizoda biti emitovana u četvrtak, 13. jula, a mnogi smatraju da su pokazali dobar sklad.

Energije dvoje mladih glumaca, koje su se odrazile i na društvenim mrežama, pretvorile su se u veoma uspešnu kampanju za seriju uz doprinose njihovih fanova. Međutim, treba odmah reći da ova velika kampanja na društvenim mrežama može da zavara.

Čini se da su fanovi Kerema Bursina već neko vreme veoma podržavali povratak svog omiljenog glumca na ekran sa romantičnom humorističnom serijom. Hafsanur Sancaktutan je takođe odmah prihvaćena za glavnu žensku ulogu u TV seriji Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koju su sa entuzijazmom pratili njeni fanovi iz celog sveta.

Rejting kao bitan faktor

Gledajući harmoniju glumaca i ljubav koju im obožavaoci pokazuju na društvenim mrežama, ne bi bilo sasvim ispravno reći da bi Ya Cok Seversen mogao biti veoma uspešan. Važna tačka ovde će biti ocene rejtinga.

Međutim, stope rejtinga su oko brojke od 2, a to je slab rezultat čak i za letnji period. Može se reći da je počeo proces širenja serije Ya Cok Seversen u inostranstvo, posebno kada je otkriveno da će je prikazivati i arapski kanal MBC.

Međutim, ne treba zaboraviti činjenice o rejtingu u Turskoj koji i te kako ima uticaj na sudbinu serije. Od rejtinga epizoda 2 i narednih epizoda zavisiće i sama sudbina ovog projekta.

NOVO - Afra Saracoglu o tome šta nas čini dobrom osobom

By: TV Exposed