Ushan Cakir se vraća TV serijama nakon pauze!

Turski glumac Ushan Cakir, koji je napravio uspešnu karijeru preuzimajući važne uloge u različitim projektima od 2003. godine, neko vreme je bio daleko od televizijskih serija.

Ushan Cakir se vraća TV serijama nakon pauze!

Foto Credits: RiriNano

Pojavila se serija u kojoj će se poznati glumac u novoj sezoni ponovo sastati sa svojim fanovima. Ushan Cakir je takođe u glumačkoj postavi nove TV serije Aile / Porodica, u kojoj će Kivanc Tatlitug i Serenay Sarıkaya preuzeti glavne uloge. Glumac, koji će se ponovo pojaviti pred svojim obožavaocima sa likom po imenu Ati, pridružio se uticajnoj glumačkoj ekipi serije Aile i dobio ulogu iz za sada najzanimljivijeg posla 2023. godine.

Serija pod nazivom Aile, u kojoj glume i imena kao što su Yusra Geyik, Canan Erguder i Emel Goksu, stiže na TV ekrane početkom 2023. godine, a projekat koji je napisao Hakan Bonomo stvorio je velika očekivanja. Potraga za glumcima za seriju, koja se izdvaja kao priča o velikoj moćnoj porodici koja živi na imanju, se nastavlja. Dok su pozicija i detalji lika Atija, kojeg će glumiti Ushan Cakir, bili znatiželjni u vezi sa pričom, činjenica da će se glumac vratiti na televiziju nakon duže pauze je razvoj koji je obradovao njegove fanove.

Ushan Cakir, koji je preuzeo glavnu ulogu u TV seriji Kahraman Babam 2021. godine, nije želeo da ocenjuje ponude za televizijske serije godinu i po dana nakon što je ovaj projekat kratko trajao. Glumeći u projektima digitalnih serija Ilk ve Son i Mevlana, glumac je takođe nastavio da radi sa igranim filmovima tokom ovog perioda. Cakir će početkom 2023. godine biti pred publikom na televiziji sa serijom Aile.

View this post on Instagram

A post shared by Ushan Çakır (@ushanckr)

NOVO - Kako će najnovija odluka scenarista uticati na seriju Gecenin Ucunda?!

By: TV Exposed