U nedelju kreće nova turska serija Basim Belada

Nova turska TV serija pod nazivom Basim Belada pridružuje se takmičenju za rejting nedeljom uveče, u kojem za sada dominiraju serije Teskilat / Organizacija i Yargi / Presuda.

U nedelju kreće nova turska serija Basim Belada

Foto Credits: Internet Haber

Kada je u pitanju Basim Belada, Keremcem prednjači u novoj seriji, koja će po prvi put biti emitovana na ATV ekranu u nedelju, 5. marta.

Pored njega u seriji su i značajni glumci kao što su Merih Osturk, Kaan Tasaner, Umut Oguz, Sinan Caliskanoglu, Yagmur Osturk. Pratićemo priču o bivšem policajcu koji je otpušten sa dužnosti u policijskoj upravi zbog nedostatka kontrole besa i porodici sa tajnom prošlošću koja se upravo preselila u komšiluk radi osvete. Dakle očekuje nas poprilično uzbudljiva serija.

Misteriozan scenario

Keremcem će se izdvojiti kao čvrst čovek u seriji koja ima misteriozan scenario i priču koja će otići u neočekivanom pravcu. Keremcemovi fanovi snažno podržavaju glumčeve teške muške uloge.

Čini se da Keremcem, kojeg smo gledali u različitim likovima i u romantičnoj komediji, u dramskoj i akcionoj produkciji, već impresionira publiku kao bivši policajac bez kontrole besa.

U seriji Basim Belada ima veliki broj glumaca i iz trejlera možemo shvatiti da je priča veoma zanimljiva. Iz komentara na društvenim mrežama vidi se da publika ima velika očekivanja da serija dobije dobru ocenu.

Tu je i pomenuta video najave serije čija nas premijera očekuje već u nedelju.

NOVO - Harmonija na setu serije Ates Kuslari se prenela i na TV ekrane!

By: TV Exposed