Harmonija na setu serije Ates Kuslari se prenela i na TV ekrane!

Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice, koja je petkom uveče osvojila priznanje na ATV-u, nastavlja sa dobrim gledanošću.

Harmonija na setu serije Ates Kuslari se prenela i na TV ekrane!

Foto Credits: IMDB

Na snimanju serije Ates Kuslari brzo se formirala timska svest glumaca. Na setu, koji je počeo da postaje porodično okruženje, nastupaju i iskusna imena i mladi glumci.

Ahmet Saracoglu, jedan od iskusnih glumaca u seriji, rekao je: „Veoma je prijatno raditi i sa našom malom decom i sa celim mladim osobljem. Naš set ide veoma dobro. U harmoniji smo u svakom smislu.”.

Gonca Cilasun, koja je izjavila da je rad sa mladim ljudima veoma dobra stvar za nju, takođe je izjavila da smatra da su deca i mladi glumci u timu veoma uspešni, koristeći frazu: „Imaju veoma veliku energiju, svi su lepi“. Cilasun je dodala da se osećala veoma dobro kada ih je ugledala.

Serkan Ercan, koji je zapažen u timu serije Ates Kuslari / Vatrene ptice, takođe je napomenuo da se formira veoma dobra ekipa sa malom decom i mladima. Glumac je rekao: „Tim seta, svi su veoma ljubazni, ekipa veoma prijatna. Kad je gužva, nevolja je, napetost je, ne može se sve organizovati. Ali ovde ide dobro i prijatno, nadam se da će se ovako nastaviti.“.

Pohvale i od Boncuk

Boncuk Yilmaz, još jedna sjajna glumica u seriji Vatrene ptice, takođe je objasnila da su oni veoma kompatibilan tim. Glumica je rekla: „Ide jako dobro, radimo veoma udobno. U pitanju je sjajan tim, veoma kompatibilan jedan sa drugim. Svi rade srećni i uživaju u svojoj priči i karakteru kao i ja.”.

Boncuk je sjajno nastupila u seriji Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, koja je emitovana na Netflixu i dobila je veliko priznanje. Iskusna glumica sada je pred svojim fanovima sa serijom Ates Kuslari i nastavlja sa sjajnom glumom.

NOVO - Slab start serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

By: TV Exposed